Știri și evenimente

ASIGURAREA LOCUINTEI IN CAZ DE INUNDATII ,CUTREMUR SI ALUNECARI DE TEREN
06-08-2019

ASIGURAREA LOCUINTEI IN CAZ DE INUNDATII ,CUTREMUR SI ALUNECARI DE TEREN

STIMATI CETATENI , IN CONFORMITATE CU LEGEA LEGEA Nr. 191 din 2 iulie 2015 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi inundaţiilor LOCUITORII COMUNEI COLONESTI JUDETUL BACAU AU OBLIGATIA DE INCHEIERE A UNEI ASIGURARI OBLIGATORIE  DE LOCUINTE IMPOTRIVA INUNDATIILOR , CUTREMURELOR SI ALUNECARILOR DE TEREN . ASIGURAREA PENTRU LOCUINTELE DIN PAIANTA COSTA 10 EURO IAR PENTRU CASELE DIN CARAMIDA COSTA 20 EURO . ASIGURAREA OBLIGATORIE PENTRU LOCUINTA SE FACE LA ORICE FIRMA CARE INCHEIE POLITE DE ASIGURARI( EX. GROUPAMA , ALLIANZ TIRIAC ETC). PENTRU REALIZAREA ASIGURARII  LOCUINTEI ESTE NECESAR SA AVETI ASUPRA DUMNEAVOASTRA ACTUL DE IDENTITATE SI ACTELE DE PROPRIETATE A LOCUINTEI . IN CAZ DE PRODUCERE A UNEI DAUNE TREBUIE SA PUNETI LA DISPOZITIE ACTELE DE PROPRIETATE A LOCUINTEI IN VEDEREA REFACERII DAUNELOR PRODUSE DE INUNDATII , CUTREMURE SAU ALUNECARI DE TEREN  .  

25-06-2019

ZIUA COMUNEI COLONESTI , JUDETUL BACAU

SAMBATA 29.06.2019 ORA 12:30 CU OCAZIA ZILEI DE SFANTUL PETRU SI PAVEL , PE ESPLANADA PRIMARIEI COMUNEI COLONESTI , JUDETUL BACAU VOR URCA PE SCENA ARTISTI DEOSEBITI AI MUZICII POPULARE ROMANESTI PRECUM DANIELA CONDURACHE , GRIGORE GHERMAN SI COSMIN TIMOFTE  , ANSAMBLUL ZESTREA SI GRUPUL FOLCLORIC TARANCUTA DE LA SCOALA GIMNAZIALA SMARANDA APOSTOLEANU COLONESTI. PENTRU A NE BUCURA DE ACEASTA SARBATOARE VA INVITAM SA LUATI PARTE LA ACEST SPECTACOL  IN CINSTEA COMUNEI NOASTRE .

SARBATORI FERICITE !
27-12-2018

SARBATORI FERICITE !

    De Sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi  si inima pentru speranta, bucurie si lumina . Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere ,stiind ca daca avem credinta drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri . Din lumina sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste noul an , Primaria comunei Colonesti  si Consiliul Local Colonesti va ureaza Sarbatori Fericite , urari de sanatate , ganduri bune , pace ,  liniste sufleteasca si implinirea tuturor dorintelor . La multi ani !

Înapoi

Chestionare

Cum apreciati actuala administratie ?

Foarte buna

Buna

Sub asteptari

Votează

SIPOCAGAL